Presentació EcoTrace

ECOTRACE és un dels projectes de l’Associació. Des de l’estiu de del 2007 disposem d’un terreny de mitja hectàrea a Sant Vicenç dels Horts on realitzem agricultura ecològica, al mateix temps que treballem algunes de les seqüeles que pateixen les persones afectades de TCE o DCA, com poden ser : ordre, orientació, psicomotricitat, organització i adquisició de responsabilitats.

També s’ha iniciat recentment el treball a l’hort amb un grup de familiars com a eina terapèutica i alhora una forma directa per als familiars de persones afectades d’implicar-se amb l’Associació i els seus objectius.

Apostem per una agricultura ecològica que fomenti l’ús de recursos renovables, incrementi la fertilitat de les terres, minimitzi les formes de contaminació, mantingui la diversitat genètica agrícola i la del seu entorn i que, finalment, proporcioni al consumidor aliments nutritius i segurs.
Oferim verdures de temporada recent collides, cultivades amb tècniques d’agricultura ecològica; sense pesticides ni adobs químics. Verdures sanes, nutritives i fresques.

En aquest video podeu veure una petita presentació del nostre projecte i com l'estem duent a terme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada